Huset

Mariehønen Aalborg er en lille privat pasningsordning i en hyggelig og moderne villa. Børnene er velkomne i hele husets underetage, undtagen entréen, hvor vores hund holder til i åbningstiden, I bedes derfor benytte indgangen via vores bryggers.
Her er der plads til 4 børn med fokus på dagplejebarnets motoriske udvikling og udfoldelsesmuligheder.
Vi har yderligere indrettet et 20 kvm lokale KUN til leg, hygge og læring.

Værdier

Vi er særligt optaget af, at vores hus danner rammen for et trygt og lærerigt dagplejemiljø, hvor børn kan udfolde og udvikle sig gennem tætte relationer og børnefællesskaber på tværs af huset.

Jeg lægger vægt på, at alle børn føler sig værdifulde og at de bliver set, hørt, forstået og anerkendt af nærværende voksne, der understøtter både det enkelte barn og gruppens trivsel og udvikling på bedste vis.

Om Mig

Mit navn er Maria de Lara Andersen og jeg er en ung kvinde fra 1984 og jeg har siden 2013 fundet sammen med Joseph.

Lidt om mig, min baggrund og rammerne:

Jeg er oprindeligt fra Nordjylland og er uddannet Social og Sundhedshjælper i 2012, hvor jeg siden har arbejdet med både børn og ældre. Jeg er meget smilende og udadvendt af natur samt struktureret og omsorgsfuld.

Jeg flyttede tilbage til Aalborg i december 2019, efter at have boet i København i en længere periode. Her arbejdede jeg i 2 år som pædagogmedhjælper i Børnehuset ved Volden, som er en integreret institution. Jeg bor sammen med min kæreste, Joseph, som er uddannet maskinmester og med vores hund, Karen.

Til pasningsordningen hører hele underetagen i vores hus, eksklusive entreen da hunden holder til her i åbningstiden. Dertil er der et særskilt rum til lej og læring på 20 kvm. med loft til kip og egen udgang til “gården”. Yderligere holder vi 2 tamme kaniner – Karsten og Bente. Huset er beliggende i dejlige rolige omgivelser, 10 minutters kørsel fra Aalborg.

Pasningsordningen er 90% økologisk.

Udover min uddannelse som SOSU hjælper har jeg yderligere taget kurser i:

  • GDPR og persondatahåndtering
  • Sprogmiljø og understøttende sprogstrategier med Lena Basse
  • Rum og Læring med Susanne Ringsmose Staffeldt
  • Foredrag om Børns adfærd med Lola Jensen

Jeg arbejder ud fra den styrkede pædagogiske læreplan og er godkendt af Aalborg kommune som fører tilsyn med den private pasningsordning.

Referencer haves på opfordring.